• – Vul de ritcalculator in voor een prijsindicatie van uw taxirit
  • – Voor ritten over een langere afstand kunt u vragen naar een prijsafspraak

Wij werken nu voornamelijk op basis van vraag en aanbod (in de weekenden). Dit houdt in dat met bruiloften, festivals en dergelijke de prijzen hoger zullen liggen dan hieronder word aangegeven. Indien er andere tarieven van toepassing zijn zal dit altijd vooraf gecommuniceerd worden. De minimale ritprijs is bij ons momenteel 15 euro.

Wij vinden het lastig dit aan onze klanten te vragen, maar het is noodzakelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

Hieronder een link naar een artikel met additionele informatie over de genoemde prijsstijging: https://www.taxipro.nl/taxi/2022/08/12/kaalslag-in-amsterdam-1200-taxichauffeurs-gestopt/

Direct Online Boeken + Prijsindicatie!

Wilt u een taxi boeken en vooraf weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onderstaand formulier om een indicatie van de prijs op te vragen. Indien gewenst kunt u daarna uw taxi ook direct reserveren.

REGELS –> vanwege een zeer strakke planning dient uw online reservering aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. In het weekend kunnen er geen taxi’s gereserveerd worden! Bel voor ritten buiten werkdagen (Zaterdag en Zondag) naar het reguliere nummer: 076 – 501 23 45
  2. Boekingstijden zijn van 06:00 tot 20:00. Dit, zodat onze planners de planning tijdig kunnen afronden.
  3. Wij accepteren alleen reserveringen met ritten die minimaal 8 uur van te voren worden besteld.
Print Friendly, PDF & Email